Menu Sluiten

Zoektocht Naar Maatschappelijke Zetel Postbus Adres

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Maatschappelijke Zetel Postbus Adres – Maatschappelijke Zetel Postbus Adres Antwerpen – Maatschappelijke Zetel Postbus Adres Nodig – Maatschappelijke Zetel Antwerpen Nodig – Zoektocht Naar Maatschappelijke Zetel Postbus Adres – 

Wenst u meer info over zoektocht naar maatschappelijke zetel postbus adres kijk dan vlug op https://offis.be | Zoektocht Naar Maatschappelijke Zetel Postbus Adres

Kantoren | Postbussen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zoektocht naar maatschappelijke zetel postbus adres

werkkledij back atlas werkschoenen sioen jobman tectyl olin en vetten back valvoline fuchs q equipement ad blue back ad blue met optispray aan voordelige prijzen nieuws contact werkkledij atlas werkschoenen sioen jobman tectyl olin en vetten valvoline fuchs q equipement ad blue ad blue met optispray aan voordelige prijzen nieuws contact it can t be played in your browser. Download welkom bij stoop van de putte olin en vetten ontdek hier onze hoofdmerken bedrijfskledij klik hier voor onze merken en aanbod equipement klik hier voor alle toebehoren adblue meer over adblue stoop van de puttegroothandel in olin en vetten uw valvoline hoofdverdeler van campi in belgi en groothandel in tectyl olin en vetten onze firma stoopvan de putte kiest voor merken met jarenlange ervaring zoals valvoline fuchsenq. door de rechtstreekse samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij u steeds correct ondersteunen en helpen bij uw zoektocht naar de juiste tectyl corro.

toggle navigation home diensten burgerlijk onderzoek bedrijfsonderzoek tarieven contact wegwijzer links licnr. .. Parentale ontvoering ontvoering kidnapping of kidnap is het tegen iemands zin wederrechtelijk verplaatsen van een persoon zoektocht naar maatschappelijke zetel postbus adres : vind meer info hier De term wordt in het algemeen gebruikt wanneer de ontvoerder iemand onttrekt aan zijn vertrouwde milieu en wegvoert naar een onbekende plaats. Ook het verplaatsen van een kind in opdracht van of door n van de ouders door onttrekking aan het ouderlijk gezag van de andere ouder is een vorm van ontvoering. Men spreekt dan van kinderontvoering kindontvoering ouderlijke of parentale ontvoering. Parentale ontvoering heeft veelal een internationaal karakter. De ontvoerende ouder woont in een land waar de wet en regelgeving op het vlak van ouderlijk gezag een andere invulling kent en ondoorzichtig is voor de achterblijvende ouder. De reisafstand maar zeker ook het rechtsysteem in het land waar.

Informatie over Zoektocht naar maatschappelijke zetel postbus adres

hayen paris nederlandsnl franaisfr englishen home aanbod referenties team diensten vacatures contact accountmanager m v residentieel vastgoedmakelaar m v hayenparis met kantoren in antwerpen en limburg is een sterk groeiend vastgoedmakelaarskantoor nationaal actief in de winkelvastgoedmarkt. Met het oog op een uitbreiding van haar activiteiten en de opstart van een nieuwe bedrijfstak is hayenparis op zoek naar een accountmanager m v functie u bent verantwoordelijk voor de begeleiding van clieumlnten bij de aankoop verkoop en aanhuur verhuur van winkelvastgoed en voor het actief prospecteren naar nieuwe opdrachten bent u geïnteresseerd in de prijs van zoektocht naar maatschappelijke zetel postbus adres Zo staat u onder meer in voor bull de commercialisering van binnenstedelijke winkelpanden en winkelvastgoedprojecten bull begeleiding van en het verlenen van advies aan retailers in hun zoektocht naar een geschikte loca.