Menu Sluiten

Maatschappelijke Zetel Huren Antwerpen

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Maatschappelijke Zetel Postbus Adres – Maatschappelijke Zetel Postbus Adres Antwerpen – Maatschappelijke Zetel Postbus Adres Nodig – Maatschappelijke Zetel Antwerpen Nodig – Zoektocht Naar Maatschappelijke Zetel Postbus Adres – 

Wenst u meer info over maatschappelijke zetel huren antwerpen kijk dan vlug op https://offis.be | Maatschappelijke Zetel Huren Antwerpen

Postbussen | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatschappelijke zetel huren antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan zoekveld zoeken fabrikant verdeler ontwerper eigen productie gratis advies en offerte meer dan jaar ervaring meer dan winkels in europa echelle is er voor jou in antwerpen en gent jaarlijks verlof van maandag juli tot en met woensdag juli toggle navigation home cataloog offertevraag contact toggle navigation ladders brandladders steigers maatwerk valbeveiliging allerlei trappen offertemandje algemene voorwaarden l echelle europeenne al onze overeenkomsten vallen onder de hierna volgende algemene voorwaarden van aanneming verkoop betaling door het aangaan van een overeenkomst met ons verklaren onze klanten deze voorwaarden perfect te kennen en ze integraal te aanvaarden deze voorwaarden zijn derhalve de enige die de conventionele relatie tussen de partijen beheersen. Onze klanten kunnen derhalve in geen geval hun eigen voorwaarden toepasselijk verklaren op d.

faq wat is de prijs van een tour onze publieke tours komen op per persoon inclusief gids en fiets. Voor priv tochten vragen we een uurloon voor de gids en een huurprijs voor de fiets. Wat als het regent als het regent doen we regenjassen aan en fietsen glimlachend verder maatschappelijke zetel huren antwerpen lijst Als het weer echt te slecht is kan de tour verzet worden naar een latere datum. Waar zijn jullie gevestigd onze winkel is in het antwerpse centraal station net naast de hoofdingang. Je ziet een groene vlag naast de taxi stand. Google maps wijst ons erg precies aan. Wat voor fietsen hebben jullie er zijn stadsfietsen elektrische fietsen bakfietsen en trekking fietsen. Hebben jullie ook kinderfietsen ja we hebben een kinderfiets kadermaat cm met wielen geschikt voor kinderen rond jaar. Jongere kinderen kunnen in de bakfiets op de onderwaterfiets of in een kinderzitje op een st.

Berichtgeving over Maatschappelijke zetel huren antwerpen

skip to main content back topnavigatie vacatures bij vlotter nieuws amp evenementen projecten over vlotter contact hoofdnavigatie homepage maakbedrijf facilities horeca vervoer thuiszorg welzijn search zoeken menu breadcrumb home facilities facilities schoonmaak nood aan een professionele poetsdienst voor uw kantoor of gebouw vlotter zorgt voor een vlotte schoonmaak lees meer groenonderhoud intern geen tijd om je groenvoorziening te onderhouden vlotter biedt professioneel tuinonderhoud voor bedrijven aan waarom kiezen voor maatschappelijke zetel huren antwerpen Lees meer schilderwerken geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan met de verfborstel vlotter zet uw muren graag in de verf lees meer verhuurdienst sport en spelmateriaal scholen en verenigingen uit de lokale besturen kunnen via de webshop materialen huren aan betaalbare .